1 & 2
OKTOBER 2025

BOOST UW NETWERK OP BEDRIJVENCONTACTDAGEN ANTWERPEN

BEDRIJVENCONTACTDAGEN ANTWERPEN zet volop in op het fysiek samenbrengen van ondernemers, het aanreiken van onderlinge business opportuniteiten en het stimuleren van het ondernemerschap in de provincie Antwerpen en het Waasland. Met een specifieke focus op de bruisende ondernemersgeest in de regio is BEDRIJVENCONTACTDAGEN ANTWERPEN een duidelijk afgelijnd regionaal event. Onder het motto “zakendoen in eigen streek” biedt het event een extra dynamiek aan de lokale economie.

BEDRIJVENCONTACTDAGEN ANTWERPEN biedt een evenwichtig productaanbod, gepresenteerd in een overzichtelijke beurslay-out waarin exposanten zich op een budgetvriendelijke manier kunnen voorstellen aan bestaande en toekomstige klanten/partners.

Contacten op de beursvloer worden aangevuld met meerdere netwerkopportuniteiten in de vorm van een VIP-openingsevent, speeddates voor exposanten en informatieve sessies  die nauw aansluiten bij de economische actualiteit.

BEDRIJVENCONTACTDAGEN ANTWERPEN wordt georganiseerd door Voka- Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland in samenwerking met Xpo Group en volgens dezelfde formule als de edities in Kortrijk, Hasselt, Brugge en Mechelen.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies